RETO

Rețeaua care vă ajută să vă conectați afacerea
companyA

Compania A

Primary flag Reto
Noi oportunități de afaceri

Obțineți noi parteneri de afaceri pe cinci piețe europene (CZ, HU, RO, PL, SK)

Vertical arrow
Conectarea afacerii dvs

Completați formularul și îl vom folosi pentru a căuta în baza noastră largă de clienți un partener de afaceri potrivit pentru dvs.

companyB

Compania B

Secondary flag Reto

Peste 51 000 de clienți se bucură de serviciile unice ale AKCENTEI în domeniul operațiunilor de schimb valutar și al serviciilor de plată în străinătate.Serviciul complementar RETO oferă acestor clienți posibilitatea de a găsi noi parteneri de afaceri și de a-și dezvolta întregul potențial de afaceri.

Doar completați formularul de cerere de informații și vom căuta în baza noastră largă de clienți un partener de afaceri potrivit pentru dumneavoastră.

Puteți obține o nouă oportunitate de afaceri, vă puteți dezvolta afacerea nu numai pe piața cehă, ci și pe celelalte cinci piețe europene pe care operează compania noastră AKCENTA (Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia).

Doriți să găsiți un nou partener de afaceri? Cu RETO poate fi ușor:

  1. Deveniți client AKCENTA.
  2. Completați un formular simplu, precizând cât mai exact posibil ce partener de afaceri căutați și în ce țară.
  3. Vom procesa cererea dumneavoastră și, dacă găsim în baza noastră de date de clienți o companie care corespunde cerințelor dumneavoastră și este de acord cu acestea,** vom transmite detaliile dumneavoastră de contact direct persoanei respective.**
  4. Apoi depinde de tine cum folosești noul contact 😊 și totul GRATUIT.